Wilt u misschien een stacaravan huren aan de Costa Brava?

Wilt u misschien een stacaravan huren aan de Costa Brava?

Huur nu uw stacaravan van Caravan INN op camping Las Dunas in Sant Pere Pescador aan de golf van Rosas aan de Costa Brava in Spanje.

Onze comfortabele en ruime stacaravans (7,20 x 3,65) hebben 2 aparte slaapkamers, een grote woonkamer met een bedbank en een open keuken, een badkamer met wastafel, douche en aparte toilet. Warm water in de badkamer en in de keuken. Voortent compleet uitgerust met tafel, 6 stoelen, 2 ligstoelen en 2 klapstoelen, grondzeil van hoge kwaliteit en een extra kast in de voortent, barbecue, parasol en een extra koelkast van 140 liter. De stacaravan is voor 6/7 personen.

Ook hebben wij Luxe en Standaard caravans in de verhuur voor 6 en 4 personen. op de gezelligste eerste klas familiecampings aan de Costa Brava. Camping Aquarius, Las Dunas, Ballena Alegre en op Nautic Almata.

De caravans zijn compleet ingericht en vast geinstalleerd. Alle caravans hebben een voortent die volledig uitgerust is met een tafel en 6 stoelen, grondzeil, barbecue, parasol en een extra koelkast.

Vraag gesteld door: CaravanINN


Plaats een reactie